Regisztráció

Időpont: 2023. november 23-24.
Helyszín: Inárcs, Flow Hotel****

A regisztráció lezárult!

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed merülne fel, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot:
E-mail: kapcsolat@techference.hu
Telefon: +3670 600 7838

A konferencia helye és időpontja:

2023. november 23-24.
Flow Hotel, Inárcs****

Figyelem!

A regisztrációs lap kitöltése és elküldése érvényes jelentkezésnek minősül, amelyet követően jelen részvételi és lemondási feltételek érvényesek.
A regisztrációs beérkezése után átutalással tudja teljesíteni részvételi díjának megfizetését, amelyre számlát küldünk. Díjbekérő nem kerül kiállításra, csak számla.

A TECHferencen való megjelenés feltétele, hogy a részvételi díj befizetésre kerüljön. A számla összegének ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és a Gálavacsora költségét, kivéve az ALL INCLUSIVE jegy esetén. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel- és italfogyasztás) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, amelynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatási mértékét.

Szervező adatai:
Cégnév: Green Edge Media Group Kft.
Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
Adószám: 26110374-2-42

Lemondási feltételek:
A részvételt lemondani kizárólag írásban, a kapcsolat@techference.hu e-mailen lehet:

  • 2023. szeptember 30-ig kötbérmentesen lemondható.
  • 2023. október 30-ig 30% adminisztrációs költség levonásával
  • 2023. november 1-e utáni lemondás és meg nem jelenés esetén nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A jegyet le mondani nem, de átruházni lehetséges.

Az adminisztrációs költségről számlát állítunk ki.

Vis maior helyzetnek a mindenkori kormányzati intézkedések által bevezetett korlátozások minősülnek. Az egyén szintjén megvalósuló korlátozások (védettségi igazolvány nem megléte, lejárta stb.) nem minősülnek vis maior helyzetnek. Amennyiben a korlátozások hatására a rendezvény nem kerülhet megtartásra, úgy Részvételi díjukat kérésüknek eleget téve visszautaljuk vagy halasztás esetén átfoglaljuk a benne lévő szolgáltatásokkal együtt.

Részvételével elfogadja, hogy neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvánossá váljon. A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a kapcsolat@techference.hu címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.