Együttműködő partner

ISO 9000 FÓRUM Egyesület

Tisztelt Tagunk!

Szeretettel meghívjuk az idei TECHference Ipari Konferencia második napi szakmai programjára, ahol az ISO 9000 FÓRUM Egyesület kiállítóként és együttműködő partnerként is képviselteti magát.

Az eseményen mintegy 20 előadás, kerekasztal-beszélgetés és szakmai workshop várja Önöket.

 • Időpont: 2022. november 24-25. (csütörtök-péntek)

 • Helyszín: 2089 Telki, Szajkó utca 39., Globall Hotel

Meghívásunkkal díjmentesen vehet részt (a létszám erejéig) a rendezvény második napján, amelyre Egyesületünk szakmai plenáris programmal készül. 

.

Program – 2022. november 25., péntek:

09:00 – 10:00

Ipar 4.0 program mindenki számára

100 perc minőség az ISOFORUM-mal
10:20 – 10:40 – Sződi Sándor, Ny. minőség szakértő:
 • A blokk felvezetése
 • A felső vezetés felelőssége
10:40 – 11:00 – Mátrai Norbert, vezető tanácsadó, Kaizen Institute Hungary Kft.:

Miért kell nekünk a KAIZEN?

11:00 – 11:20 – Sarus-Zsivicza Diána, ügyvezető, Lollipop Nyomda és Reklám Kft.:

Határidőre minőséget

11:20 – 11:40 – Pató Sándor, ügyvezető, Silver Frog Informatikai Kft.; Harazin Tibor, projekt menedzser, Silver Frog Informatikai Kft.

Ami el tud romlani az el is romlik – karbantartás minőségügyi szemüveggel

11:40 – 12:00 – Kérdések és válaszok az előadók részvételével
12:00 – 13:00 – KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS: A magyar ipar jövője
 • Hartmann Anita, Partnerkapcsolati igazgató, IVSZ
 • Kelly Robert Sean, ügyvezető, Metalloglobus Fémöntő Kft.
 • Rehák Bálint, Ipar 4.0-ért felelős vezető, Bosch Rexroth
 • Macher Gábor, vezérigazgató, Macher Zrt.

.

A TECHference-n való viszont látásig,

Rózsa András

elnök, ISO 9000 FÓRUM Egyesület

A lenti formula kitöltésével, kérjük igazolja vissza megjelenését. Amennyiben egy napon tud csak részt venni, a másik napra delegálhat kollégát vagy hagyja üresen!

A jelentkezés lezárult!

Amennyiben elakadt vagy kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: kapcsolat@techference.hu vagy +36706007838

Figyelem!

A regisztrációs lap kitöltése és elküldése érvényes jelentkezésnek minősül, amelyet követően jelen részvételi és lemondási feltételek érvényesek.
A regisztráció beérkezése után átutalással tudja teljesíteni részvételi díjának megfizetését, amennyiben nem a díjmentes opciót választotta.

A TECHferencen való megjelenés feltétele, hogy a részvételi díj befizetésre kerüljön (kivéve a díjmentes opciót választók számára). A díjbekérő összegének ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és a Gálavacsora költségét, kivéve az ALL INCLUSIVE jegy esetén. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel- és italfogyasztás) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, amelynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatási mértékét.

Szervező adatai:
Cégnév: Green Edge Media Group Kft.
Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
Adószám: 26110374-2-42

Lemondási feltételek:
A részvételt lemondani kizárólag írásban, a czako.miklos@techference.hu e-mailen lehet:

 • 2022. október 25-ig díjmentesen lehetséges
 • 2022. november 10-ig 30% adminisztrációs költség levonásával
 • 2022. november 11-e utáni lemondás és meg nem jelenés esetén nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A jegyet le mondani nem, de átruházni lehetséges.

Az adminisztrációs költségről számlát állítunk ki.

Vis maior helyzetnek a mindenkori kormányzati intézkedések által bevezetett korlátozások minősülnek. Az egyén szintjén megvalósuló korlátozások (védettségi igazolvány nem megléte, lejárta stb.) nem minősülnek vis maior helyzetnek. Amennyiben a korlátozások hatására a rendezvény nem kerülhet megtartásra, úgy Részvételi díjukat kérésüknek eleget téve visszautaljuk vagy halasztás esetén átfoglaljuk a benne lévő szolgáltatásokkal együtt.

Részvételével elfogadja, hogy neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvánossá váljon. A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a kapcsolat@techference.hu címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás