Gyémánt szponzor

DMG MORI Hungary Kft. és DMG MORI HEITEC Kft.

hu.dmgmori.com

Tisztelt Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk az idei TECHference Ipari Konferencia szakmai programjára, ahol az DMG MORI Hungary Kft. és DMG MORI HEITEC Gyémánt szponzorként képviselteti magát.

Az eseményen mintegy 20 előadás, kerekasztal-beszélgetés és szakmai workshop várja Önöket.
Az idei TECHference-n felszólal Kovács Gábor, társaságunk ügyvezetője, illetve Bagdi Attila és Varsányi Zsolt sales managerek is.

 • Időpont: 2022. november 24-25. (csütörtök-péntek)

 • Helyszín: 2089 Telki, Szajkó utca 39., Globall Hotel

Meghívásunkkal Ön és egy kollégája díjmentesen vehet részt a rendezvény napközbeni konferencia és workshop programjain, valamint vendégünk az egész napos ellátásra is (kávészünetek, svédasztalos ebéd).

A lenti formula kitöltésével, kérjük igazolja vissza megjelenését. Amennyiben egy napon tud csak részt venni, a másik napra delegálhat kollégát vagy hagyja üresen!

A TECHference-n való viszont látásig,

Kovács Gábor
ügyvezető igazgató,
DMG MORI Hungary Kft.

A jelentkezés lezárult!

  Cég/Intézmény név*
  Regisztrációs név (vezeték + keresztnév)
  Email cím*
  Telefonszám*
  Partner cég neve (aki a meghívást küldte)
  VÁLASZTOTT NAP*
  1 napos tiszteletjegy (2022. november 24.) - MEGHÍVOTTAK SZÁMÁRA INGYENES
  1 napos tiszteletjegy (2022. november 25.) - MEGHÍVOTTAK SZÁMÁRA INGYENES
  ALL INCLUSIVE kiegészítő jegy 2 főre (2022. november 24-25.)- 60.000 Ft + Áfa
  A jegy tartalmazza a szállást és a Gálavacsora belépőt.
  ALL INCLUSIVE kiegészítő jegy 1 főre (2022. november 24-25.)- 40.000 Ft + Áfa
  A jegy tartalmazza a szállást és a Gálavacsora belépőt.
  Jelentkezők neve, titulusa, e-mail címe. Soronként egy jelentkezőt adjon meg!*
  (A regisztrációk névre szólnak, és e-mailen keresztül érhetők majd el.)
  Speciális étkezési igény
  Megjegyzés

   


   

  Figyelem!

  A regisztrációs lap kitöltése és elküldése érvényes jelentkezésnek minősül, amelyet követően jelen részvételi és lemondási feltételek érvényesek.
  A regisztráció beérkezése után átutalással tudja teljesíteni részvételi díjának megfizetését, amennyiben nem a díjmentes opciót választotta.

  A TECHferencen való megjelenés feltétele, hogy a részvételi díj befizetésre kerüljön (kivéve a díjmentes opciót választók számára). A díjbekérő összegének ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

  A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és a Gálavacsora költségét, kivéve az ALL INCLUSIVE jegy esetén. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel- és italfogyasztás) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, amelynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatási mértékét.

  Szervező adatai:
  Cégnév: Green Edge Media Group Kft.
  Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
  Adószám: 26110374-2-42

  Lemondási feltételek:
  A részvételt lemondani kizárólag írásban, a czako.miklos@techference.hu e-mailen lehet:

  • 2022. október 25-ig díjmentesen lehetséges
  • 2022. november 10-ig 30% adminisztrációs költség levonásával
  • 2022. november 11-e utáni lemondás és meg nem jelenés esetén nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A jegyet le mondani nem, de átruházni lehetséges.

  Az adminisztrációs költségről számlát állítunk ki.

  Vis maior helyzetnek a mindenkori kormányzati intézkedések által bevezetett korlátozások minősülnek. Az egyén szintjén megvalósuló korlátozások (védettségi igazolvány nem megléte, lejárta stb.) nem minősülnek vis maior helyzetnek. Amennyiben a korlátozások hatására a rendezvény nem kerülhet megtartásra, úgy Részvételi díjukat kérésüknek eleget téve visszautaljuk vagy halasztás esetén átfoglaljuk a benne lévő szolgáltatásokkal együtt.

  Részvételével elfogadja, hogy neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvánossá váljon. A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a kapcsolat@techference.hu címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.

  Amennyiben elakadt vagy kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: kapcsolat@techference.hu vagy +36706007838