Arany szponzor

COM-FORTH Ipari Informatikai Kft.

mail@comforth.hu
comforth.hu/hu

Tisztelt Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk az idei TECHference Ipari Konferencia szakmai programjára, ahol a Com-Forth Ipari Informatikai Kft. Arany szponzorként képviselteti magát.

Az eseményen mintegy 20 előadás, kerekasztal-beszélgetés és szakmai workshop várja Önöket.

Az idei TECHference-n felszólal Bóna Péter, társaságunk ügyvezetője, aki „Az aktuális Ipar 4.0 trendek áttekintése a hazai realitás kontextusában” címmel tart előadást.
A Com-Forth workshopot is szervez Melegh György PRE-SALES & SUPPORT mérnök vezetésével: EDGE-TO-CLOUD ADATGYŰJTÉS BEMUTATÁSA ÉLŐ DEMÓVAL címmel.

  • Időpont: 2022. november 24-25. (csütörtök-péntek)

  • Helyszín: 2089 Telki, Szajkó utca 39., Globall Hotel

Meghívásunkkal Ön és egy kollégája díjmentesen vehet részt a rendezvény napközbeni konferencia és workshop programjain, valamint vendégünk az egész napos ellátásra is (kávészünetek, svédasztalos ebéd).

A lenti formula kitöltésével, kérjük igazolja vissza megjelenését. Amennyiben egy napon tud csak részt venni, a másik napra delegálhat kollégát vagy hagyja üresen!

A TECHference-n való viszont látásig,

Bóna Péter
ügyvezető igazgató, Com-Forth Ipari Informatikai Kft.

A jelentkezés lezárult!

Amennyiben elakadt vagy kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: kapcsolat@techference.hu vagy +36706007838

Figyelem!

A regisztrációs lap kitöltése és elküldése érvényes jelentkezésnek minősül, amelyet követően jelen részvételi és lemondási feltételek érvényesek.
A regisztráció beérkezése után átutalással tudja teljesíteni részvételi díjának megfizetését, amennyiben nem a díjmentes opciót választotta.

A TECHferencen való megjelenés feltétele, hogy a részvételi díj befizetésre kerüljön (kivéve a díjmentes opciót választók számára). A díjbekérő összegének ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és a Gálavacsora költségét, kivéve az ALL INCLUSIVE jegy esetén. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel- és italfogyasztás) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, amelynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatási mértékét.

Szervező adatai:
Cégnév: Green Edge Media Group Kft.
Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
Adószám: 26110374-2-42

Lemondási feltételek:
A részvételt lemondani kizárólag írásban, a czako.miklos@techference.hu e-mailen lehet:

  • 2022. október 25-ig díjmentesen lehetséges
  • 2022. november 10-ig 30% adminisztrációs költség levonásával
  • 2022. november 11-e utáni lemondás és meg nem jelenés esetén nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A jegyet le mondani nem, de átruházni lehetséges.

Az adminisztrációs költségről számlát állítunk ki.

Vis maior helyzetnek a mindenkori kormányzati intézkedések által bevezetett korlátozások minősülnek. Az egyén szintjén megvalósuló korlátozások (védettségi igazolvány nem megléte, lejárta stb.) nem minősülnek vis maior helyzetnek. Amennyiben a korlátozások hatására a rendezvény nem kerülhet megtartásra, úgy Részvételi díjukat kérésüknek eleget téve visszautaljuk vagy halasztás esetén átfoglaljuk a benne lévő szolgáltatásokkal együtt.

Részvételével elfogadja, hogy neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvánossá váljon. A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a kapcsolat@techference.hu címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.