Kapcsolattartó:

Xlase Hungary
www.xlase.hu
+36 57 506510

info@signdepot.eu

Az ipari fiber lézervágó gyártásra specializálódott HSG dinamikus fejlődése folyamatos volt az utóbbi 5 évben és gépeladásban éves szinten már elérte az 1 000 darabot is. A térhódításhoz hazánk is hozzájárult, hiszen több mint 10 európai ország után 2016-tól a Signdepot Europe Kft. által Magyarországon is megkezdődött a HSG lézervágó gépek értékesítése. A HSG hazai referenciáit – több mint 15 fiber lézer- a sík lézervágók mellett automata csőlézerek és kombinált sík/cső lézervágók is gazdagítják.

A HSG fémvágó lézergépek megfelelnek az Európai Unió és a MSZ lézergyártmányokra vonatkozó szabványoknak (MSZ EN 60825-1 2015). Az ipari teljesítményű lézervágó gépeink biztonságos és egyszerűen használható rendszerek. Ezt a minőséget és megbízhatóságot tovább növelve a HSG megalkotta az XLASE márkát, mely német központi székhellyel és vezetéssel kifejezetten az európai igényeknek megfelelő lézergép portfólióval rendelkezik TÜV által vizsgálva és certifikálva.
A Signdepot Europe Kft az XLASE elkötelezett hazai forgalmazójaként teljes körű szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek. Minden vásárláshoz „Full Service” jár az alapár mellé:

  • tanácsadás, gép
  • vágószoftver
  • szállítás
  • beüzemelés
  • oktatás.

A telepítést követően az ügyfelünk évek múlva is számíthat a támogatásra és saját magyar szervizünkre, mely már több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik.